Firma & Philosophy

Codan Agentura blev grundlagt i Prag i 1995 og er idag ledet af Jonas Thomsen. Codan Agentura har en stab på over 30 medarbejdere og omfatter 12 nationaliteter. De fleste ansatte er flydende i to eller flere sprog.

Vi er et ”incomming” rejsebureau med speciale i specialfremstillede pakker for virksomheder og grupper samt individuelle rejsende. Vi kan arrangere alt fra konferencer, hotelophold, transport, underholdning, restauranter, guidede ture og særlig interesse område ture.

Vi tror på fremragende service til alle vores kunder. Vores personale vil gøre alt for at hjælpe og give en god service og har alle en god specialiseret uddannelse. Vi anvender online booking systemer og har brugt meget tid på at gøre vores samarbejde med jer smidig og effektiv. Vores mission: at åbne centraleuropæiske destination byer for vores kunder, arrangere detaljerne og tilbyder de bedste priser. Mere end 100.000 turister hvert år nyder godt af vores tjenester. Alle disse bookinger foregår via vores hovedkontor i Prag. Vores område af ekspertise dækker også Berlin, Dresden, Wien, Salzburg, Krakow, Warszawa og Bratislava.

Vores tjenester er beskrevet på vores web-site www.andel3w.dk, og hvor du kan finde detaljerede oplysninger om de hoteller vi kan anbefale. Vi har også en dedikeret rejsebureautjenester www.codan-agentura.com, der har oplysninger om ekstra ydelser vi kan tilbyde.

Vores hovedkontor i Prag er åben hver mandag til lørdag. Der er altid professionelle guider og / eller rejse-konsulenter på hånden. Uden for åbningstid kan vi kontaktes på vores alarmnummer. Du er altid velkommen på vores kontor, og du kan være forvisset om, at vi passer godt på dig, mens du er i Prag. Til din orientering har vi et skandinavisk servicekontor i vores Café Nordica, hvor du kan slappe af og afhente brochurer, købe teater, transport, opera, koncert billeter og meget mere. Du kan få baggrundsinformation om kulturelle arrangementer og få gode råd fra vores personale. I caféen kan du slappe af og nyde noget dejligt mad og drikke i en behagelig atmosfære før turstart. Vi tilbyder også Wi-Fi internetforbindelse, fax og kopiering tjenesteydelser i caféen gratis.

Vi tilbyder et skandinavisk turprogram for individuelle gæster.

Et resumé af fordelene ved at samarbejde med Codan Agentura:

• Vores lange erfaring og gode kontakter på de lokale markeder.
• Glat kommunikation på mange sprog.

• Attraktive priser for enkeltpersoner, grupper rejsende og virksomhedernes kunder.
• Vores evne til at være fleksible og tilpasse vores tjenester til din anmodning.
• Lokale service i de byer, vi tilbyder. I Prag tilbyder vi endda et turist-servicecenter med café, veksling og mulighederne for booking ekstra tjenester.
• Specielle og skræddersyet rejsearrangementer
   Vi vil være klar til at hjælpe dig på den bedst mulige måde og ser frem til at arbejde med dig!

Dit Codan Agentura Team

SPECIAL OFFERSDin rejse konsulent...
Charlotte Poulsen


Write to us